Wie man Kochen Lecker Mango Pie
Mango Pie. If you like peach pie, you will love this dreamy tropical pie. It has a brighter flavor with the Transfer mango mixture into the prepared pie pan. Dot the mixture with the butter.
This mouthwatering mango dessert is an Indian take on a traditional Thanksgiving pie. Unwrap dough; place remaining chilled dough portion on a lightly floured surface. This No-bake Mango pie one of my husband's favorite "postres". Du kannst haben Mango Pie using 13 ingredients and 2 steps. Hier ist wie du kochen es.
Zutaten von Mango Pie
- Es ist of Für den Boden:.
- Sie brauchen 100 g of Ritz Cracker.
- Sie brauchen 1 1/2 Tassen of gemahlene Mandeln.
- Es ist 5 of Eiweiß.
- Sie brauchen 1 Tasse of Zucker.
- Vorbereiten 1 TL of Backpulver.
- Vorbereiten 1 Prise of Salz.
- Vorbereiten 1 TL of Vanilleextrakt.
- Vorbereiten of Für die Creme:.
- Vorbereiten 350 g of Philadelphia Frischkäse.
- Sie brauchen 200 g of Schmand.
- Vorbereiten 3/4 Tasse of Puderzucker.
- Vorbereiten 2 of Mangos zum Dekorieren.
It is a typical dessert from Ciudad No-Bake Mango Pie Recipe. This recipe has been adapted from the magazine. Buttery crust, fruity & smooth mango filling. Make things sweet and simple with this Refreshing Mango Pie.
Mango Pie Schritt für Schritt
- Backofen auf 180 Grad vorheizen. Die Kekse zerbröseln und beiseite stellen. Das Eiweiß zu Schnee schlagen, dann weiter mischen und den Zucker dazugeben, dann die Vanille, Backpulver und Salz dazu. Dann mit einem Holzlöffel verrühren und die zerbröselten Kekse und die gemahlenen Mandeln dazugeben..
- In eine Backform geben und für 30 Minuten bei 180 Grad im Ofen backen. Für die Creme in einer Schüssel Frischkäse, Puderzucker, Vanille und Schmand gut vermischen. Nun diese Creme über den abgekühlten Teig geben. Und zum Schluss mit Mango dekorieren und genießen..
Follow this easy recipe to learn how to prepare this seriously citrusy dessert! Mix together mango slices, sugar, extract, spices, flour, zest and lemon or lime juice and pour into baked crust. A deliciously creamy mango pie with a graham cracker crust, fresh mango custard filling, a mountain of whipped cream and a toasted coconut topping. This mango pie with a jelly layer is light, creamy, fruity, smooth, and very delicious. I live in the tropics and right now we have mango.
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