Wie man Kochen Lecker Panettone Muffins
Panettone Muffins. These tender, golden muffins mimic the flavor of Italy's classic Christmas bread, panettone. Panettone Muffins - A wonderful way to enjoy the classic Italian flavors of panettone without all of the work! Be the first to review this recipe.
Thanks to Fiori di Sicilia (Flowers of Sicily) , Panettone Muffins have the distincitve flavor of panettone bread. These chocolate panettone muffins are a great way to use up leftover panettone or to simply just serve it in a different way. Great as dessert with mascarpone cream or for breakfast. Du kannst kochen Panettone Muffins using 10 ingredients and 4 steps. Hier ist wie du erreichen es.
Zutaten von Panettone Muffins
- Vorbereiten 250 g of Mehl.
- Sie brauchen 7 g of Trockenhefe.
- Es ist 100 ml of Wasser.
- Vorbereiten 3 of Eigelb.
- Es ist 50 g of Margarine.
- Vorbereiten 1 TL of Orangenschale.
- Sie brauchen 1 TL of Zitronenschale.
- Vorbereiten 1 EL of Honig.
- Es ist 1/4 Tasse of Rosinen.
- Es ist 1/2 Tasse of Citronat und Orangeat.
These panettone muffins are divine and they hold all the distinctive flavor panettone is known for. I used some mini panettone papers for the muffins and they cooked up tall and lovely just like a loaf. Rather than make panettone bread, I made a muffin version that has all of the same flavors and bite as the traditional bread without the fuss. Panettone Muffins Recipe adapted from King Arthur Flour.
Panettone Muffins Anweisungen
- Das Wasser erwärmen und in eine Schüssel mit 1 EL Mehl, 1 EL Zucker und der Hefe geben, 10 Minuten gehen lassen..
- Dann den Zucker, Eigelb, Margarine, Honig, Zitronen- und Orangenschale und das Mehl dazugeben und alles gut mischen und für 20 Minuten kneten. Der Teig muss klebrig sein..
- Nach 20 Minuten die Rosinen, Citronat und Orangeat dazugeben und vermischen..
- Dann den Teig in eine Muffinform geben und im Ofen backen bei 160 Grad, für ungefähr 20 Minuten und genießen..
Mit ► Portionsrechner ► Kochbuch ► Video-Tipps! This year the group is baking twelve recipes from the King Arthur Flour website. Do I like King Arthur Flour? Die kleinen Muffins sind dazu noch viel handlicher und können auch gut unter Gästen verteilt werden. De jolis muffins qu'on pourra déguster au petit déjeuner ou à l'heure du Beurrez des moules à muffins et entreposez-les au congélateur, ou bien tapissez-les de papier.
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