Wie man Kochen Lecker Panettone Muffins

Panettone Muffins. These tender, golden muffins mimic the flavor of Italy's classic Christmas bread, panettone. Panettone Muffins - A wonderful way to enjoy the classic Italian flavors of panettone without all of the work! Be the first to review this recipe.

Panettone Muffins Thanks to Fiori di Sicilia (Flowers of Sicily) , Panettone Muffins have the distincitve flavor of panettone bread. These chocolate panettone muffins are a great way to use up leftover panettone or to simply just serve it in a different way. Great as dessert with mascarpone cream or for breakfast. Du kannst kochen Panettone Muffins using 10 ingredients and 4 steps. Hier ist wie du erreichen es.

Zutaten von Panettone Muffins

  1. Vorbereiten 250 g of Mehl.
  2. Sie brauchen 7 g of Trockenhefe.
  3. Es ist 100 ml of Wasser.
  4. Vorbereiten 3 of Eigelb.
  5. Es ist 50 g of Margarine.
  6. Vorbereiten 1 TL of Orangenschale.
  7. Sie brauchen 1 TL of Zitronenschale.
  8. Vorbereiten 1 EL of Honig.
  9. Es ist 1/4 Tasse of Rosinen.
  10. Es ist 1/2 Tasse of Citronat und Orangeat.

These panettone muffins are divine and they hold all the distinctive flavor panettone is known for. I used some mini panettone papers for the muffins and they cooked up tall and lovely just like a loaf. Rather than make panettone bread, I made a muffin version that has all of the same flavors and bite as the traditional bread without the fuss. Panettone Muffins Recipe adapted from King Arthur Flour.

Panettone Muffins Anweisungen

  1. Das Wasser erwärmen und in eine Schüssel mit 1 EL Mehl, 1 EL Zucker und der Hefe geben, 10 Minuten gehen lassen..
  2. Dann den Zucker, Eigelb, Margarine, Honig, Zitronen- und Orangenschale und das Mehl dazugeben und alles gut mischen und für 20 Minuten kneten. Der Teig muss klebrig sein..
  3. Nach 20 Minuten die Rosinen, Citronat und Orangeat dazugeben und vermischen..
  4. Dann den Teig in eine Muffinform geben und im Ofen backen bei 160 Grad, für ungefähr 20 Minuten und genießen..

Mit ► Portionsrechner ► Kochbuch ► Video-Tipps! This year the group is baking twelve recipes from the King Arthur Flour website. Do I like King Arthur Flour? Die kleinen Muffins sind dazu noch viel handlicher und können auch gut unter Gästen verteilt werden. De jolis muffins qu'on pourra déguster au petit déjeuner ou à l'heure du Beurrez des moules à muffins et entreposez-les au congélateur, ou bien tapissez-les de papier.

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