Wie man Machen Perfekt Butterspritzgebäck
Butterspritzgebäck. Spritzgebäck - or "Spritz Cookies" are wonderful little German butter cookies. The recipe is simple, but you can have some creative fun with these and suit them for any special occasion. Spritzgebäck. in German Food & Recipes.
Spritz cookies derive their name from the German word 'spritzen' that means 'to squirt'. The buttery soft dough is squirted (squeezed to push) out of a cookie press that has a metal plate with designs at the other end of it to help make pretty, fancy shapes. Butter Spritz Gebäck (German Spritz Butter Cookies) Jump to Recipe. Du kannst haben Butterspritzgebäck using 14 ingredients and 4 steps. Hier ist wie du erreichen das.
Zutaten von Butterspritzgebäck
- Es ist 300 g of Butter.
- Es ist 1 Prise of Salz.
- Vorbereiten 1 Päckchen of Vanillin-Zucker.
- Es ist 250 g of Zucker.
- Vorbereiten 2 of Eier (Größe M).
- Sie brauchen 2-3 Tropfen of Bittermandel-Aroma.
- Sie brauchen 250 g of Mehl.
- Vorbereiten 250 g of Speisestärke.
- Vorbereiten 125 g of gemahlene Mandelkerne ohne Haut.
- Es ist 1 1/2 TL of Backpulver.
- Es ist of Deko:.
- Sie brauchen 200 g of Vollmilch-Kuvertüre.
- Vorbereiten 1 1/2 EL of bunte, kleine Zuckerperlen.
- Vorbereiten of Backpapier.
Before Aldi became so popular in the United States, it was impossible to find German and European food where we used to live in Florida. Now, Aldi is taking the United States by storm and they have so many different things from chocolate to Christmas cookies all made in Germany. Beat butter and sugar until light. Beat in egg, egg yolk and extract.
Butterspritzgebäck Schritt für Schritt
- Butter, Salz, Vanillin-Zucker und Zucker cremig rühren. Eier nacheinander unterrühren. Bittermandel-Aroma unterrühren. Mehl, Stärke, Mandeln und Backpulver mischen. Portionsweise unterrühren. In einen Spritzbeutel mit Sterntülle (15 mm Ø) füllen und Streifen (5,5-6 cm lang; etwas Abstand halten, da sie auseinander laufen) auf 3 mit Backpapier ausgelegte Backbleche spritzen..
- Nacheinander im vorgeheizten Backofen (E-Herd: 175 °C/ Umluft: 150 °C/ Gas: Stufe 2) 18-20 Minuten backen..
- Aus dem Ofen nehmen, auf Kuchengitter setzen und auskühlen lassen. Kuvertüre grob hacken und über einem warmen Wasserbad schmelzen. Dickere Seite der Plätzchen in die Kuvertüre tauchen, abtropfen lassen und auf Backpapier legen..
- Mit Zuckerperlen bestreuen und trocknen lassen. In Dosen verpackt aufbewahren..
Sift flour, salt, and baking powder; gradually add flour mixture to eggs. Then line the baking sheets with parchment paper. When made correctly, the cookies are crisp, fragile, somewhat dry. How to store shortbread cookies: Let cool completely, then store in an airtight tin at room temperature for up to two weeks. If the cookies spread during baking, this means the butter warmed up too much while you were working with the dough.
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