Wie man Vorbereiten Lecker Chicken Azteca

Chicken Azteca. Place chicken on bottom of crockpot. Mix all ingredients together except the cream cheese and pour mixture over chicken. Thirty minutes before serving add cream cheese and.

Chicken Azteca Sol Azteca will be the right choice for you. We have a wide array of chicken dishes on our menu. You'll be happy to learn that we have an excellent. Du kannst haben Chicken Azteca using 10 ingredients and 9 steps. Hier ist wie du erreichen das.

Zutaten von Chicken Azteca

  1. Es ist 500 g of Hähnchenfilet.
  2. Vorbereiten 2 of Zwiebeln.
  3. Es ist 2 of Knoblauchzehen.
  4. Es ist 130 g of schwarze Bohnen.
  5. Sie brauchen 230 g of Mais.
  6. Es ist 500 ml of passierte Tomaten.
  7. Es ist 4 EL of Öl zum Anbraten.
  8. Vorbereiten 2 TL of Kreuzkümmel.
  9. Es ist 1 TL of Paprikapulver.
  10. Sie brauchen 1/2 TL of Salz.

Hungry for delicious burritos, spicy enchiladas and a icy cold margarita, call on Azteca! in Mt Kisco, NY, we look forward to serving you. Sopa Azteca is a more authentic version of what we refer to as chicken tortilla soup in the USA. Pasilla chiles are toasted and infused with caramelized. You are here: Home » Chicken & Turkey » Chicken Breast (Light Meat) » Sopa Azteca - Tortilla Chicken Soup.

Chicken Azteca Anweisungen

  1. Das Fleisch in Würfel schneiden und in einer Pfanne mit 2 EL Öl anbraten, bis es gar ist. Danach zur Seite stellen..
  2. Während das Fleisch brät die Zutaten für die Sauce vorbereiten. Dafür zunächst Zwiebeln und Knoblauchzehen kleinschneiden..
  3. Nun beides in eine Pfanne geben und für ca. 2 Minuten mit 2 EL Öl auf mittlerer Stufe anbraten..
  4. Die Bohnen und den Mais hinzugeben und alles für ca. 5 Minuten auf mittlerer bis hoher Stufe anbraten. Aufpassen, dass nichts anbrennt!.
  5. Als nächstes die passierten Tomaten hinzugeben und alles zusammen für 5 Minuten aufkochen lassen..
  6. Jetzt den Pfanneninhalt pürieren, bis keine Stücke mehr vorhanden sind..
  7. Ist alles püriert, das Hähnchen in die Mais-Bohnen-Sauce geben, die Gewürze hinzufügen und alles miteinander vermengen..
  8. Für 30-35 Minuten auf schwacher Hitze köcheln lassen..
  9. Genießen! Guten Appetit – Buen provecho!.

This smooth pureed tortilla soup recipe (AKA Sopa Azteca) is inspired by one of. Baked tender chicken breast with slices of poblano chile and roasted tomato salsa, topped with cheese before being baked to golden brown perfection. Bring the water to a boil in large pot. Add chicken, bay leaf and epazote. Chicken or steak grilled with onions and peppers served with cheese, salsa and lettuce in a flour tortilla.

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