Rezept: Lecker Portugiesisches French Toast "Rabanadas"

Portugiesisches French Toast "Rabanadas". Rabanadas differ from American French toast in several ways, though both are a great way to use up stale bread. Rabanadas are commonly enjoyed as a dessert or afternoon treat, rather than as a breakfast food. The bread is soaked in milk and/or wine, dipped in.

Portugiesisches French Toast "Rabanadas" Rabanadas (Portuguese French Toast) Recipe photo by Taste of Home. Rabanadas do Minho , a different version of this famous classic originating in the lush Douro Wine region of Minho, are coated in a warm wine and honey syrup before serving. Great hearty and delicious way to start your day, Portuguese French toast, known as Rabanadas. Du kannst haben Portugiesisches French Toast "Rabanadas" using 10 ingredients and 4 steps. Hier ist wie du kochen das.

Zutaten von Portugiesisches French Toast "Rabanadas"

  1. Es ist 1,5 l of Wasser.
  2. Sie brauchen of Schale von 2 Zitronen (Bio).
  3. Es ist etwa of 5-6 TL Zimt oder 2 Stangen.
  4. Sie brauchen 1 TL of Vanilleessenz.
  5. Sie brauchen 250 g of brauner Zucker.
  6. Es ist 5 of Eier.
  7. Sie brauchen 1 of Baguette, etwa 14 Scheiben.
  8. Es ist Etwas of Butter.
  9. Sie brauchen Etwas of mehr Zimt und braunen Zucker.
  10. Sie brauchen nach Belieben of Erdbeeren und Schlagsahne.

Being that I have such a sweet tooth, I always love taking any chance I can to start my day with something so sweet and delicious like. Some call it "rabanadas" and others "fatias douradas" which means golden slices. They are delicious specially immediately after fried. This is a popular dessert or breakfast item we have during Christmas time in Portugal.

Portugiesisches French Toast "Rabanadas" Anweisungen

  1. In einem Topf Wasser mit braunem Zucker, Zitronenschale, Zimtpulver oder Stangen und Vanilleessenz gut verrühren und zu einem Sirup aufkochen. Zugedeckt für 25 min köcheln lassen..
  2. In der Zwischenzeit das Brot in Scheiben schneiden, die Eier verrühren und die Auflaufform buttern und mit Zimt und braunem Zucker bestreuen. Wenn der Sirup fertig ist, die Brotscheiben im Sirup tränken und danach in den aufgeschlagenen Eiern wenden..
  3. Nun in die Auflaufform legen und noch ein letztes Mal mit Zimt und braunem Zucker bestreuen. Ca.10 min bei 180 Grad backen..
  4. Dazu gab es bei uns frischgeschlagene Sahne und Erdbeeren - eine schöne Kombination. Guten Appetit!.

Some call it "rabanadas" and others "fatias douradas" which means golden slices. Where's the full recipe - why can I only see the ingredients? Always check the publication for a full list of ingredients. Rabanada (Brazilian French Toast) is a dessert or afternoon snack soaked in flavored milk, coated in beaten eggs, fried, and sprinkled with sugar-cinnamon. Christmas is truly the best time of the year!

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