Wie man Kochen Lecker Couscous-Salat

Couscous-Salat. While I was in college and studying nutrition/wellness, the number one question I was asked. It's also a no cook meal. Speaking of sun dried tomato - this is your secret weapon for this Couscous Salad.

Couscous-Salat I find that the salad is even better the second day after the flavors have had time to mingle. This vegan couscous salad recipe is both healthy and low-fat. Its ingredients include chickpeas (garbanzo beans), cucumber and bell pepper. Du kannst haben Couscous-Salat using 6 ingredients and 2 steps. Hier ist wie du erreichen das.

Zutaten von Couscous-Salat

  1. Es ist 100 g of Couscous, nach Packungsanleitung zubereiten.
  2. Es ist 200 g of Karotten raspeln.
  3. Vorbereiten 150 g of Kichererbsen vorgekocht.
  4. Es ist 1 of Knoblauchzehe.
  5. Vorbereiten 50 ml of Olivenöl.
  6. Es ist 50 ml of Zitronensaft.

Lemony Cucumber Couscous Salad is a light, fresh, and vibrant pasta salad with lemon, cucumber, and feta. The perfect side dish for any summer meal. A hearty couscous salad that is so simple to make. For a slightly different flavour, use the zest and juice of one lime.

Couscous-Salat Anweisungen

  1. Couscous nach Anleitung mit Gemüsebrühe übergießen und ziehen lassen..
  2. Karotten raspeln, Knoblauch pressen und Kichererbsen pürieren, Öl und Zitronensaft hinzugeben und den Mix zu dem durchgezogenen Couscous geben und vermengen. Wenn nötig noch etwas Öl oder Zitronensaft hinzugeben und mit Salz und Pfeffer, wer mag noch Koriander abschmecken..

Serve with plain grilled chicken or fish for an easy summer meal. Guest post from Skinnytaste dietitian Heather K. Jones, is a healthy dish that the whole family will love! Hello, I'm excited to guest post here on Skinnytaste again. Couscous salad is the perfect party food.

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