Wie man Machen Lecker Patacones
Patacones. Patacones. or chatinos (Cuba), platano frito or verde frito (Dominican Republic), platano frito (Honduras), bananes pesées (Haiti), patacones (in Panama, Venezuela, Colombia. For an extra special treat, eat the patacones with a thin slice of queso blanco (salty white cheese) on top. Easy recipe for homemade patacones or tostones, a popular Latin American appetizer or side dish made with twice fried slices of green plantains.
Remove the patacones with slotted spoon and transfer them to a plate lined with paper towels to absorb oil, sprinkle with salt, to taste, transfer to a serving plate. These fried green plantains known as Patacones or Tostones depending on where you are in the world, are one of our favorite appetizers or snacks! Tips on Making Patacones or Green Plantains. Du kannst kochen Patacones using 3 ingredients and 6 steps. Hier ist wie du kochen es.
Zutaten von Patacones
- Es ist 2 of große Kochbananen.
- Sie brauchen 500 ml of Frittierfett.
- Sie brauchen of Salz.
Toppings for patacones are a matter of taste. In addition to the guacamole, hogao, and ropa vieja Paula suggested, she also approved of my idea of. Patacones/Tostones Recipe. (So I can find it later and remember that I know how to make these. I learned to call them patacones in Panama, but other places call them toestones.) Patacones (known as tostones in Central America) are twice-fried rounds of green plantain.
Patacones Schritt für Schritt
- Das Fett in einem großen Topf erhitzen..
- Die Kochbananen schälen und in 3-5 cm Stücke schneiden..
- Wenn das Fett heiß genug zum Frittieren ist (Vorsicht, dass es nicht zu heiß wird!), die Stücke frittieren, bis sie goldbraun sind. Herausnehmen und auf einem Teller zwischenlagern..
- Nun die frittierten Kochbananenstücke auf ein großes Brett legen und mit einem kleineren Brett plattdrücken. Danach mit einem Messer vom Brettchen lösen und wieder in den Teller zurücklegen. Je nachdem wie groß euer Brett ist, am besten immer nur 3 Kochbananenstücke auf einmal plattdrücken..
- Wenn alle Stücke plattgedrückt wurden, diese wieder in das Fett geben und ein weiteres mal frittieren, bis sie knusprig-braun sind..
- Zuletzt die Patacones etwas abtropfen lassen und mit Salz bestreuen..
Fried green plantain (plátano verde) is a starchy and sweet snack and they work. Plantain slices are fried, smashed, and fried again in this quick and easy, Colombian recipe for patacones. All Reviews for Patacones de Colombia (Fried Plantains). Patacones should be crispy on the outside and soft inside. Drain on paper towels, sprinkle with You can serve patacones as a side dish with any meal, but if you prefer you can eat them with cabbage. ✪ Patacones o Tostones con Pollo.
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