Einfachster Weg zu Machen Lecker Spinat-Feta-Pita (Tarte)

Spinat-Feta-Pita (Tarte). Transfer spinach to a dish towel and squeeze over the sink—you want to get rid of excess moisture that'll make your pastry soggy. It was a sunny tarte on a winter night. It's a work of art, so take your time and watch the temperature.

Spinat-Feta-Pita (Tarte) Drizzle with olive oil and season with pepper. Quand la margarine a entièrement fondu et s'est mélangée à l'eau, étendre le feu. Ajouter alors la farine d'un seul coup et mélanger à l'aide d'une cuillère en bois jusqu'à obtenir une boule de pâte. Du kannst kochen Spinat-Feta-Pita (Tarte) using 4 ingredients and 3 steps. Hier ist wie du kochen das.

Zutaten von Spinat-Feta-Pita (Tarte)

  1. Sie brauchen 1 Päckchen of TK Spinat (aufgetaut).
  2. Vorbereiten 150 g of Schafskäse.
  3. Vorbereiten 1 of Rolle Blätterteig (XL).
  4. Vorbereiten 1 of Eigelb (zum bestreichen).

Déposer la boule au centre du plat à tarte et l'étaler avec la paume de la main. Pita bread, whole wheat, basil pesto, italian plum (roma) tomatoes, spinach, mushrooms, feta cheese, parmesan cheese, olive oil, black pepper. Spread tomato pesto onto one side of each pita bread. These Spinach and Feta Pita Pizzas are a great appetizer or even filling enough for a meal.

Spinat-Feta-Pita (Tarte) Schritt für Schritt

  1. Blätterteig (es wird noch etwas weniger als die Hälfte für den Deckel benötigt) in eine gefettete Form geben und den mit den Fingern ausgedrückten Spinat darauf verteilen und mit Salz und Pfeffer würzen. Nicht zu viel Salz nehmen, da der Schafskäse schon salzig ist..
  2. Den restlichen Teig als Deckel daraufgeben und den Rand etwas fest drücken. Mit Eigelb bestreichen und evtl. mit Sesam bestreuen..
  3. Super Beilage zum Grillen..

The slightly crispy pita with fresh veggies topped with a bite of Parmesan and feta is great as an appetizer or just as an entree for a light. Savory phyllo dough tarts filled with spinach, feta cheese, and fresh dill. These savory tartlets are inspired by flavors of the Mediterranean. Reminiscent of Greek spanakopita, they combine spinach, feta cheese, and fresh dill in a crunchy phyllo dough shell. Easy breakfast meal packed with protein.

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