Rezept: Appetitlich Mini-Cheesecakes

Mini-Cheesecakes. Reviews for: Photos of Mini Cheesecakes I. Inspired by Cheesecake Factory, these mini cheesecakes have super creamy texture and taste. They are easy to make and great to take to parties and.

Mini-Cheesecakes These Mini Cheesecakes are thick, smooth and creamy, with a little tang from some sour cream! They have a vanilla wafer crust and are topped with fresh whipped cream and berries for a classic little treat! These delicious mini cheesecakes are the perfect bite-sized sweet treat! Du kannst haben Mini-Cheesecakes using 11 ingredients and 4 steps. Hier ist wie du kochen das.

Zutaten von Mini-Cheesecakes

  1. Vorbereiten of Für den Teig:.
  2. Vorbereiten 150 g of Butterkekse.
  3. Sie brauchen 1/4 Tasse of geschmolzene Margarine.
  4. Sie brauchen of Für den Belag:.
  5. Sie brauchen 300 g of Frischkäse.
  6. Vorbereiten 1/2 Tasse of Puderzucker.
  7. Es ist 2 of Eier.
  8. Sie brauchen 1 1/2 TL of Vanille.
  9. Es ist 1 EL of Zitronensaft.
  10. Vorbereiten 1 1/2 EL of Mehl.
  11. Es ist 200 g of Creme Fraiche.

Remove mini cheesecakes from oven and let cool completely. Mini Cheesecakes: An Easy and Foolproof Recipe. While most of us love a great classic cheesecake recipe, making one does have some drawbacks. Traditional, non-mini versions can be a little fussy.

Mini-Cheesecakes Schritt für Schritt

  1. Den Backofen auf 160°C vorheizen..
  2. Die Kekse mit einem Küchenhäcksler zerkleinern. Die Margarine zerlassen und zu den Keksen geben. Die Keks-Butter-Masse in Muffinförmchen geben und andrücken..
  3. Dann Frischkäse, Puderzucker, Eier, Vanille, Zitronensaft, Mehl und Creme Fraiche miteinander verrühren..
  4. Den Belag auf die Keksböden geben und für 15 min bei 160°C im Ofen backen..

Mini Cheesecakes are the perfect bite! Everyone loves a good dessert and these easy handheld bites feature an easy and rich cheesecake nestled on a cookie crumb base with your favorite fruit toppings. PHILADELPHIA Mini Cheesecakes are the perfect size for a treat but with lots and lots of big taste. Omit whipping cream, blueberries and lemon zest. Bake and refrigerate cheesecakes as directed.

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